ZieZo fysiotherapie verzekering

vanaf € 5,75

ZieZo is een zorgverzekeraar die bekendstaat om zijn eenvoudige en voordelige aanpak. Als onderdeel van Zilveren Kruis biedt ZieZo betaalbare zorgverzekeringen met de focus op voornamelijk de essentiële zorgbehoeften van hun klanten. Het doel is om zorg toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen die bij ZieZo een verzekering afsluit. ZieZo beschikt over twee aanvullende verzekeringen, waarvan er één alleen op het dekken van zorg in het buitenland is gericht. Op deze pagina kijken we naar de fysiotherapieverzekering die ZieZo aanbiedt, dit is er namelijk maar één. Als we de term fysiotherapieverzekering gebruiken hebben wij het over de aanvullende verzekeringen met fysiotherapie dekking.

Voor- en nadelen ZieZo fysiotherapie verzekering

Voordelen

  • Vanaf €5,75 per maand
  • 6 fysiotherapie behandelingen per jaar

Nadelen

  • Er is maar één aanvullende fysiotherapie verzekering
  • maximaal 6 behandelingen
  • Geen uitgebreidere pakketten beschikbaar

Ziezo Aanvullend 1

Waar bij de meeste verzekeraars de ‘1’ staat voor eerste pakket van de reeks, betekent dit bij ZieZo ‘het enige pakket’. ZieZo Aanvullend 1 is een fysiotherapie verzekering die dekking geeft voor 6 fysiotherapie behandelingen, tandartskosten tot €10.000 en zorg in het buitenland. ZieZo kan dus een uitstekende keuze zijn voor mensen die weinig zorg verwachten nodig te hebben. Hieronder staan alle vergoedingen nog eens gepresenteerd:

  • Premie per maand: €5,75
  • Aantal fysiotherapie behandelingen: 6 behandelingen
  • Tandartskosten na ongeval: €10.000
  • Aanvulling tot 100% voor kosten spoedeisende zorg in het buitenland
  • Repatriëring: noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland naar Nederland bij ziekte, letsel en overlijden

In het pakket zit geen dekking voor alternatieve geneeswijzen, podotherapie en brillen en contactlenzen. ZieZo aanvullend 1 is dus specifiek gericht op het dekken van fysiotherapie en zorg in het buitenland.

Welke fysiotherapie verzekering past het beste bij mij?

De verzekering die je nodig hebt, hangt volledig af van je persoonlijke omstandigheden en gevoelens. Het kan slim zijn om een beperkte fysiotherapieverzekering af te sluiten als je weinig fysiotherapie behandelingen in komend jaar verwacht. Het is een goed idee om een van de grotere pakketten aan te schaffen als je veel klachten en terugkerende problemen hebt. Het is soms afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden en behoeften. Twijfel niet om een fysiotherapeut te raadplegen als je klachten hebt; fysiotherapie is essentieel om van je klachten af te komen. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste dekking ontvangt is het raadzaam om onze fysiotherapieverzekering vergelijkingstool te gebruiken om je behoefte en de daarbij behorende premie in kaar te brengen.

Documenten

vanaf € 5,75